DOLAR 32,5234
EURO 34,7198
ALTIN 2490,784
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C

2009 Farklı Olsun

29.01.2009
669
A+
A-
ANKARA OLURLULAR DERNEĞİ ,2009 FARKLI OLSUN
Ankara Olurlular Derneği Dernek Başkanı Metin KARADENİZ himayesinde köy dernek başkanları ile toplanarak 2008 faaliyetleri değerlendirerek, 2009 faaliyet programını açıkladı.
OLURLU İŞADAMLARIMIZI AĞIRLAYACAĞIZ
Dernek Başkanı Metin KARADENİZ İşadamları ile genel iletişimi sağlamak için yemek vermeyi planladıklarını açıklayarak .Yemek neticesinde işadamlarının ilçemiz ve Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz adına genel yaklaşım ve talepleri karşılıklı değerlendirme fırsatını yakalayacaklarını söyledi. 2009 yılında daha da karşılıklı ilişkilerimizi daha da yakın tutacağız.
İLÇEMİZİN KURTULUŞUNU ANKARA’DA KUTLAYACAĞIZ
Kurtuluş Gecesi 7 Mart tarihi olarak belirlenerek geceyle ilgili komisyon oluşturuldu. Gecenin her yönüyle teferruatlara dikkat ederek ,insanımızın Ermeni mezalimiyle neler yaşadığı bir kez daha yeni nesillere gece fırsatı ile aktarmayı düşünen dernek yöneticileri geceyle ilgili çalışmaları Metin KARADENİZ başkanlığında süratle başlatmaya karar verdi.
DERNEKTE SIRA GECESİ DÜZENLEYECEĞİZ
Dernek Başkanı Metin KARADENİZ 2009 yılında farklı olarak sıra geceleri düzenlemeyi düşünüyoruz. Gece üyelerimize ve olurla ilgili olan her şeye katkı yapacağını düşündüklerini. Bu bağlamda geceye üniversite hocaları dahil olmak üzere bu konuda bize açılım sağlayacak herkesten destek alacaklarını söyledi. Ayrıca halk ozanlarımızı da gecelere dahil ederek periyodik şekilde gecelerin devam etmesini sağlayacağız.
DERGİMİZ YAYINA HAZIR
2009 Yılındaki önemli icraatlardan biriside dergimiz olacak. Dergimizi üç aylık olarak düşündüklerini söyleyen Başkanı Metin KARADENİZ Konuyla Gökhan PİRİNÇCİ Beyin ilgilendiğini ve büyük emek sarf ettiğini derginin alt yapısının hazır olduğunu ancak olurla ilgili her türlü bilgi ve belge akışını sağlamanın hem derginin yayın hayatına hem de Olurun kültür yaşamına katkı sağlayacağını söyleyerek oluru seven her hemşerimizden destek beklediklerini söyledi.
BİLGİ GÜNCELEMELERİ YAPALIM
Bilgi güncellemeleri yaparak ,bilgi akışını sağlayalım. Hemşerilerimizin iş ve değişik sorunlarına yardımcı olalım. Köy başkanları konuya hassasiyet gösterirseler iyi olur.
YEREL SEÇİMLER ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN
Yerel seçimlerin yaklaştığı bugünlerde heyecanın giderek arttığını, seçime her kademede katılacak adaylara başarılar dileyen Metin KARADENİZ Dernek olarak her siyasi parti ve görüşe eşit mesafedeyiz. Temennimiz seçimin barış ve huzur içerisinde geçmesidir. Hangi görüşten olursa olsun aday hemşerilerimizi başarılar diliyoruz.
Köksal YALDIZ- ANKARA